Alla inlägg den 27 januari 2012

Av Lena Kyhle - 27 januari 2012 22:23

Idag blev det ett kort motionspass på 30 minuter med trav på snötäckt väg. Lena och Malou var med men Campari var väl inte så där jättepå...han gick helst i rumpan på henne och glodde på omgivningarna, inte så lätt att bli klok på den hästen.

Jag tog en liten galoppsnutt också vilket jag inte borde ha gjort för Camparis helsulor gör att han lätt får styltor och de i sin tur gör att han...halkar. Så han sträckte sitt högra framben rejält men det verkar ha gått bra, dock satt jag av och gick hem för styltan hade inte för avsikt att försvinna. Lite svampig men jag kylde och hoppas att det inte blev något allvarligt. Nästa vintyer får det bli snösulor i vilket fall som helst, det är inte mycket som är farligare än hala vägar och styltor i kombination.

I morgon blir det vila och sedan kanske ridhuset på söndag beroende på formkurvan.

Håller på att fundera omkring Camparis foderstat, nu skall han få Kraffts proteintillskott som är väldigt lågt i stärkelse. I övrigt kan jag nog avvakta tills han kommit igång lite mer, för närvarande klarar han sig nog i princip på grovfoder.

Ja just det...senaste B*UH*US är att de ångrat sig och bara vill ha 15 pers och inte 30 på sin praktik. Således skall de ha en ny intervju och välja ut femton stycken av oss trettio tre veckor in i projektet. Dessutom hamnar alla med truckkort (däribland jag) automatiskt ute på Logistiken (lossa lastbilar och övrigt truckarbete) då de inte tänker bekosta truckkort för de som verkligen VILL vara på logistiken. De kan GLÖMMA att jag kommer att gå med på detta så jag är nu officiellt en avhoppare tillsammans med en rad andra i gruppen.

De jag tycker RIKTIGT synd om är de som verkligen sett fram emot detta och sett det som en chans till erfarenhet och referenser. På det viset kanske jag gjort en god gärning som hoppat av och på så sätt lämnat min plats till förfogande. Vad som sker nu vet jag inte riktigt...

Ovido - Quiz & Flashcards