Alla inlägg den 20 mars 2011

Av Lena Kyhle - 20 mars 2011 23:14

När jag satt med näsan i läroboken vid åttatiden ikväll så blev jag uppringd av en instruktör på stallet som påminde mig om att jag hade kvällsjour...Det var väldigt snällt för annars hade hästarna varit hungriga imorgon bitti...Jag hade totalt glömt bort mina göromål mitt i allt strul med hästar hit och dit.

Det var bara att susa ut och mata 40 hästar, mocka åt 30 och sopa hela stallet plus kratta gångarna och vattna de som inte har vattenkopp.

När jag stod där i min ensamhet funderade jag på vad i all världen jag håller på med...jag har inte ridit på över ett år, när jag tränade eller tävlade senast kan jag inte ens komma ihåg. Jag har suttit drygt åtta timmar i sekretariatet i helgen, inräknat lite städning och så, jag har mina morgon- och kvällsstall men jag har baske mig ingen häst och jag tar ALDRIG del av några förmåner som stallets hästägare har. Jag tar ansvar om andras hästar när det behövs men har alltid svårt att be om hjälp själv. Vad håller jag på med?? Vad håller jag egentligen på med?????

Jag vet vad ni enstaka som är inne här tänker och jag håller med, bara jag kan sätta mina egna gränser och förändra mitt liv och det är inte jag så bra på..

Jag måste fanimej vara helt jävla bäng, det är vad jag säger!

Ovido - Quiz & Flashcards