Alla inlägg den 1 september 2011

Av Lena Kyhle - 1 september 2011 20:31

Ja, inte blev det ett endaste skit med den där lägenheten eftersom det kröp fram att vi inte alls kunde tillträda den som de lovat, detta fick vi veta alldeles innan vi skulle träffas för att skriva. Känns som att vi har slösat bort massor av tid på en säljare som hela tiden vetat om att han inte kunde tillmötesgå våra krav. När vi sedan skall lägga bud på andrahandsvalet så har den just gått för en skitsumma plus att tredjevalet är i full budgivning...Så gick det för oss när vi skulle köpa läga..själv känner jag mig som en superidiot.

Tur då att jag har en så änglasnäll häst som får mig på lite bättre humör. Han var jättepigg idag och tog jättegärna en sväng i skogen innan vi skulle jogga lite i tältet. Av joggningen blev det bara bus men just idag så gör det ingenting, imorgon är vi på rätt spår med igångsättningen igen.

Benet var ganska fint trots att han stått olindad inatt men knäet är lite bubbligt. Vi skall nog lägga in lite friare pass med småskutt och så när han kommer igång, han verkar leva upp lite extra då.

Men först kanske vi skall hitta någonstans att bo...

Ovido - Quiz & Flashcards