Alla inlägg den 17 september 2011

Av Lena Kyhle - 17 september 2011 23:49

Igår hade Fia hand om Campari och de hade jobbat lite bommar på plan. Campari hade varit lite ointresserad men piggat på sig efter att de skuttat lite på ett lågt räcke. Jag misstänkte att han skulle vara lite småstel efter två dagars totalvila.

Själv var jag på middag hos Marie tillsammans med delar av T-sek...jag åt, åt och åt åsså drack jag lite vin också...Väldigt mysig kväll som avslutades med att hopplandslaget tog en OS-plats.

Idag red jag en sväng i ridhuset på en Campari som är klart störd av sin pälssättning, det skall klias överallt och hela tiden. Han kändes lite småtrist i början när jag travade igång men efterhand kunde jag ge honom en ram som han var nöjd med. Jag tycker att han har tagit ridningen på pelhambettet bra, idag red jag på vanliga Mylerbettet och det kändes helt OK. Han hittar en bra form snabbare och är mer lättmanövrerad.

Att Fia rider honom bra gör också sitt till, vad skall jag göra utan henne??

Avslutade med lite galopp, där han blev stark men den hade bra rytm och jag jobbade med att aktivera bakbenen. Ganska nöjd ändå efter passet även om det kändes småkasst i början.

Glömde massera vilket var dumt...men men.

Ovido - Quiz & Flashcards