Alla inlägg den 12 maj 2012

Av Lena Kyhle - 12 maj 2012 22:16

En sådär vecka får jag väl säga...Har av olika anledningar inte hunnit med Campari som jag borde, hoppas att det skall bättra sig för han tänker väl inte dö än på ett tag antar jag...det hoppas jag såklart inte heller. Jag hoppas bara att han kan hålla sig någorlunda kry och inte bara kosta pengar...nä, det lät kanske väl cyniskt för er som inte känner mig...

Nog om det...såret är helt OK om man betänker vad vi gjorde med honom, det vätskar inte mycket och svullnaden verkar lägga sig. Med lite (enorm) tur så läker det trots all ärrvävnad annars får vi se om vi gör något åt det, frågan är om det är värt det.. I alla fall så tömkörde jag honom idag och även om han var lite stapplig första varven så var han helt OK efter lite galopp. Återigen stram i ryggen och hög i nacken men han har i princip bara gått i hagen under veckan så han är gott och väl förlåten. Några busstreck men i det stora hela snäll och arbetsvillig.

När jag spolade av honom reagerade han på vänster bak men jag kunde inte riktigt hitta någon ömhet, får hålla ögonen på det. Förhoppningsvis får han inte totalspunk imorgon när Apan skall släppas ut i hagen igen...hon blev halt efter att ha rusat runt med den nya lilla vita ponnyn...Kan man få önska att det blir lite lugnt imorgon bitti...och att hästen är OK när jag kommer ut?

Ovido - Quiz & Flashcards