Alla inlägg den 20 maj 2012

Av Lena Kyhle - 20 maj 2012 20:40

Nej, jag har inte åkt av...även om kanske Campari hade önskat det. Jag åsyftar dammet i paddocken som satte sig i hästens luftrör och i min mun. Min plan var att gå upp på banan och ta lite kommando över min griniga gubbe, vare sig han ville eller inte.

Redan imorse såg han rätt less ut när han såg mig...och då skulle jag bara släppa ut dem. Skulle tro att han är ganska besviken på frukosten också...2 dl osockrad lusern...vem blir lycklig av något sådant när man bara vill ut och beta. Beta var det, hans nacke är späcksvullen och han blir bara fetare och fetare trots att han i princip inte äter något alls utöver spädgräset. Inte helt nyttigt för honom men vi provar så här nu, annars måste jag i princip flytta...till ett ställe med grushage.

Till saken, upp till paddocken och jobba lite. Idag var jag en lite mer dominant ryttare ivrigt påhejad av Malou. Campari fick så lov att respektera min hand och mina skänklar...det blev bättre efter hand men vänster varv är tufft. Jag bad honom gå fram lite mer, som jag gör när jag tömkör. Att han skall bjuda hela tiden och att kraften skall komma bakifrån, tyckte att det funkade OK. När vi avslutade kunde jag lägga ned honom och han lät ryggen komma upp lite,hyggligt stadig i formen. Det var varmt idag och Campari blev svettig trots att vi bara jobbade en halvtimme eller så. Efter en dusch och middagsmat så verkade han ganska nöjd där han stod i boxen, som jag sagt tidigare så mår han nog bara bra av att bli lite trött.

Ovido - Quiz & Flashcards