Alla inlägg den 8 augusti 2011

Av Lena Kyhle - 8 augusti 2011 19:58

Precis samma upplägg som igår men jag var lite mer koncentrerad på min sak idag. Dessutom var jag ensam i ridhuset och det verkar vara nödvändigt för min del just nu, snacka om kass koncentrationförmåga...

Började med att jobba en del i skritt, respektera min hand och följa tygeln. Fick återigen upplysa Campari om att hästar inte har giraffhals och det kanske jag kommer att måsta göra ett tag framöver, kanske matte har varit lite väl snäll...

Efter volter och flytta bakdel i skritt så började jag med travövergångar på åttvolt med reaktionsförmågan i fokus, C lyssnade ganska bra idag för omväxlings skull. Böjde och bände vilket efter hand ledde till att det lossnade lite i traven även om bogarna vandrade en del.

Avslutade med lite galoppjobb idag också där jag återigen krävde lite mer, kändes bättre idag även om vänstergaloppen var lite struttigare.

Formen bättre alltigenom även om han inte alls var genomriden helt och hållet.

Red utan snokrem idag och med nosgrimman väldigt löst spänd, Campari verkade trivas med det och gapade inte så det han ju vara skönt att slippa den. Masserade, duschade och betade efteråt.

Ovido - Quiz & Flashcards