Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Lena Kyhle - 14 februari 2011 22:58

Jag känner mig ändå ganska nöjd över att Crusses sysselsättningsgrad har ökat ganska radikalt sista månaden men nu verkar han lite småtrött. Idag var han latare än någonsin när jag tömkörde. Jag försöker verkligen att inte smacka på honom så mycket men det är svårt när han ber om att få stanna vartannat steg. Inget verkar vara fel på honom rent fysiskt och visst kan han vara lite less på tält-och ridhuslivet men det är väldigt svårt att ta sig ut i skogen nu. Jag får försöka till helgen och se om han lyser upp lite.

Samtidigt är det mycket som händer i hans liv nu så han kanske är lite mentalt trött, jag jobbar ganska intensivt med allt han tycker är läskigt och det är nog tufft. Dessutom vill han ju helst bara stå och vila tillsammans med sin matte vilket i och för sig värmer mitt härta men vi kan liksom inte bara göra det.

Jag ids inte ens gå in på vad vi gjorde idag men i alla fall en del läskiga saker som Crusse löste genom att vända sig mot mig och "be" om hjälp. Bra på ett sätt men det vore ju bättre om han kunde försöka lösa saker själv ibland.

Han är i alla fall mitt hjärta och hans tillit är nästintill rörande men vi måste vidare!  

Ovido - Quiz & Flashcards