Alla inlägg den 17 februari 2011

Av Lena Kyhle - 17 februari 2011 18:48

Crusse verkade ha övernattat bra med sin nya sportiga frisyr och han var som vanligt mer än gärna med på nya äventyr när jag hämtade honom i hagen.

På med sadel och träns och ut i ridhuset tillsammans med Annika som var provkanin för dagen. Vi gick runt först och sedan hängde jag lite som vanligt, Crusse stod verkligen blick still och koncenterade sig...kanske mest på kelstunden som alltid kommer efteråt. Sedan fick Annika sitta upp vilket gick utmärkt och jag ledde runt dem i båda varven ungefär 10 minuter. Crusse är lite misstänksam i början men slappnar sedan av mer och mer och i takt med det sänker han nacken och jobbar med hela kroppen. I höger varv är han betydligt mer spänd men det är inget mer att göra än att träna, träna, träna. Han är valken blind ellet halt utan bara skraj och osäker, lite som någon som trevande skriver med fel hand. Inga incidenter alls så jag hoppas att det fastnade ordentligt i hans minihjärna.

Sedan gick vi in, Crusse fick täcke på sig och gå ut i hagen med lite mat. Han äter silaget sämre nu trots att det är helt OK, kräsmage!

Efter ridningen skjutsade jag hem Annika, eller så nära hennes hem jag kom med Pac-Man i sommarskor...Jag stannade i Ljustadalen och tog en promenad med Bolson upp mot kyrkan, väldigt fint men lite kallt. Sedan bar det hem och jag MÅSTE plugga hela kvällen trots att jag bara vill läsa PD James och sova.

Jag hoppas att vi kan köra några till uppsittningar i helgen, det vore välbehövligt! 

Ovido - Quiz & Flashcards